Enigma Concepts training and counseling
 
Nl
 
 
 


Enigma Concepts werd vanuit GEVAK Consulting bvba opgericht door Gerrit Van Aken, met jarenlange ervaring "in the field" in diverse directiefuncties en als opleider en consultant.

Wij richten ons vanuit economische en psychologische invalshoek, alsook vanuit de NLP-visie, op persoonlijke groei en ontwikkeling van uw medewerkers, binnen uw bedrijfscultuur en op maat van uw organisatie.

 

Gerrit Van Aken

Gerrit Van Aken ( 1955 ) is als opleider en consultant actief op het vlak van management, communicatie en implementatie van personeelsbeoordelingssystemen. Dit vanuit een jarenlange ervaring "in the field" in diverse directiefuncties. Gerrit Van Aken is ook Executive Professor UAMS (management en communicatie).

Kernwoorden: gedreven, overtuigingskracht, humor, creatief, open, zakelijk effectief

Marianne De Geyter

Marianne De Geyter ( 1964) is als pedagoge en counselor reeds 20 jaar actief binnen verschillende HR-domeinen: selectie, vorming & opleiding, loopbaanbegeleiding, coaching, outplacement. Met haar enthousiasme en motivatie wil zij mensen stimuleren hun eigen groei in handen te nemen. Marianne gelooft sterk in het ervaringsgerichte leren vanuit een counselende houding.

Kernwoorden: warmte, enthousiasme, openhartigheid en betrokkenheid

Gilbert Van der Auwera

Gilbert Van der Auwera (1960) heeft als psycholoog en systeemtherapeut meer dan 20 jaar ervaring in communicatie, leiding geven en management. Met het systeemdenken als model en als trainer (in communicatie, sociale vaardigheden, gespekstechnieken) en vormingsverantwoordelijke heeft hij in diverse kaderfuncties een uitgebreide HR-ervaring opgedaan op vlak van werving en selectie, competentiemanagement, procesmodellering en projectmanagement.

Kernwoorden: respectvol, empathisch, analytisch, structurerend, grondig, gewetensvol, leergierig

 

 
Haal een maximum rendement uit uw human capital

Geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact op met Enigma Concepts en vraag uw informatie op maat. Enigma Concepts is een erkende opleidingsverstrekker. Uw voordeel? Maak gebruik van BEA - Budget voor Economisch Advies. Via BEA geeft de Vlaamse overheid steun aan ondernemingen die willen investeren in opleiding, advies, kennis en mentorschap.

         
         
         
         
  BEAQFor